Tervist toetava toidu töötoad MEESTELE,  08.10, 29.10 ja 19.11

Toitumisteraapia Keskus kutsub MEHI hoolitsema oma tervise eest - tule osale tervisliku toitumise töötubades!

Toitumisteraapia Keskuse terapeudid Triin Terasmaa ja Jaanika Tapver annavad Sulle kolme päeva jooksul oskused ja teadmised, kuidas hankida, valmistada ja nautida tervislikku toitu!
Murrame müüdid ja näitame, et tervist toetavat toitu teha on lihtne.

Töötoas on toidu valmistamine põimitud kaasaegsel toitumisteadusel põhinevate nutikate nõuannetaga. Seega, tegemist ei ole tavapärase toidukoolitusega.
Haara kaasa märkmik ja pastakas, kõige muu eest kanname meie hoolt!


TÖÖTOAST SAAD:

TEADMISED - Kuidas oma tervise eest hoolitseda, kas toit võib Sinu heaolu mõjutada ning mida tarbida tervise heaks.
OSKUSED - Valida poest õigeid toiduaineid ning teha nendest maitsev roog ka kiirel päeval.
SELGUSE - Millal, mida ja miks süüa?
BOONUSENA langeb üleliigne kehakaal ning toetust saab immuun-süsteem

Tervislik toit võib olla väga maitsev, tule veendu ise!

TÖÖTOAD TOIMUVAD KOLMEL KORRAL:
08.10, 29.10 ja 19.11 kell 18.00 - 21.00
Velveti köögis aadressil Telliskivi 60a - 5.

Kolmepäevase koolituse maksumus on 249 EUR, eraldi ostes on ühe päeva hind 90 EUR. Pärast registreerumist saadame Teile ankeedis märgitud e-maili aadressile arve. Koht koolitusele on kinnitatud pärast arve tasumist.

Registreeri end siin

TÖÖTUBADE KAVA

I PÄEV, 08.10 - Mida võiks igal nädalal süüa?
- Tervislike toiduainete ABC. Kuidas neist kiirelt ja lihtsalt süüa valmistada.
- Valgud. Milline on kvaliteetne valk, palju seda tarbida. Mis juhtub selle ületarbimise korral?
- Süsivesikud. Kas süsivesikuid peab vältima? Süsivesikul ja süsivesikul on vahe - milliseid valida ja kuidas tarbida?
- Rasvad. Milline on hea taimsete ja loomsete rasvade osakaal? Mis juhtub, kui rasva ei tarbi piisavalt?
- Valmistame koos valkude, rasvade ja süsivesikute poolest tasakaalus maitsvad road.

II PÄEV, 29.10 - Vitamiinid, mineraalained ja muud toitained
- Millised on vitamiinide ja mineraalainete poolest rikkalikud toidud?
- Millised on peamised taimsed toitained (lükopeen, klorofüll, kurkumiin jne)?
- Kuidas keha neid toitaineid kõige paremini omastab?
- Lihtsad ja tervist toetavad toiduvalmistamise meetodid
- Valmistame koos toitaineterikkad maitsvad road.

III PÄEV, 19.11 - Fookuses on meeste tervis
- Kuidas toitumisega peamisi meeste terviseprobleeme ennetada ja tervist toetada?
- Mida tervise ja toitumise puhul tähele panna?
- Ajurünnak - menüü mis meestele meeldib. Terapeutide poolt tasakaalustatud menüü saadetakse igale osalejale pärast koolitust.
- Valmistame koos viimase ägeda õhtusöögi.

Registreeri end siin

Mees, hooli oma mehelikkusest, kingi endale pikk ja täisväärtuslik elu!


Koolituse läbiviijad:

Jaanika Tapver on diplomeeritud toitumisterapeut ning ta jätkab õpinguid funktsionaalse toitumisteraapia erialal. Kõrghariduse omandas Jaanika Tallinna Tehnikaülikoolis, tal on turunduse magistrikraad. Jaanika on Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni juhatuse liige, Toitumisteraapia Keskuse toitumisterapeut, lisaks nõustab patsiente Kaalukirurgia Keskuses. Tervisliku eluviisi ja toitumise juurde jõudis Jaanika läbi isiklike terviseprobleemide, millele on ta saanud tänaseks ka lahendused. Seeläbi on Jaanika veendumus toidu valikute olulisusest nii vaimse kui füüsilise tervise hoidmisel väga tugevalt juurdunud. Tema suureks sooviks on aidata parandada ka teiste inimeste elukvaliteeti läbi toitumise muutmise.

Triin Terasmaa
on toitumisterapeut ja funktsionaalse toitumise nõustaja, Toitumisteraapia Keskuse asutaja. Triin omab sotsiaaltöö alast kõrgharidust ning hetkel jätkab õpinguid Annely Sootsi Tervisekoolis funktsionaalse toitumise terapeudi erialal. On abielus ja kahe lapse ema. Triinu paelub tervislik eluviis, kuidas tunda end oma kehas hästi ja mugavalt, elada tervelt ja rõõmsalt kõrge eani. Toitumisteraapia aitab üldiselt mõista, kuidas toitumine võib inimese tervislikku seisundit mõjutada. Vale toitumine on üheks põhjuseks krooniliste haiguste väljakujunemise juures ning teeb keha ka erinevatele viirustele vastuvõtlikumaks